INTERNSHIP / PRAKTIKPLADS PÅ V1 GALLERY & EIGHTEEN

6 Aug 2020 -V1 Gallery søger praktikant til forskelligartede opgaver på galleriets adresser i Kødbyen med opstart snarest muligt.

Vi leder efter en praktikant, som:
– Er lærenem, god til at arbejde selvstændigt og sammen med andre
– Har en solid ordenssans og er glad for at systematisere
– Er fleksibel både i forhold til arbejdstider og -opgaver
– Er glad, engageret og udadvendt
– Kendskab til Adobe-pakken er en fordel

Arbejdsområder:
I tæt samarbejde med galleriets fastansatte sørge for den daglige drift – dvs. registrering og formidling via diverse digitale platforme, betjening af kunder i galleriet og online, ansvar for den daglige drift af V1 Gallery Store, håndtering og fotografering af kunstværker, lageropdatering samt assistere ved ferniseringer, previews, messer og andre sociale arrangementer i galleriet. Du kommer som praktikant til at arbejde med både praktiske og mere indholdsmæssige opgaver. Det er derfor vigtigt, at du er fleksibel og omstillingsparat, når det gælder dine arbejdsopgaver, som både vil omfatte kundekontakt, kunstnerrelationer, kontorarbejde og praktiske opgaver på galleriets lager. Vi kan tilbyde en arbejdsplads, hvor du får grundig erfaring med alle de rutiner og arbejdsgange, der udgør galleriets daglige drift, får udvidet dit netværk og et stærkt kendskab til samtidskunst.

Praktikstillingen er ulønnet og kan med fordel lægges som et studiepraktikforløb.
Timeantal: Min. 22 timer/ugen fordelt over tre hverdage samt hver lørdag kl. 10:45 – 15

Kort om V1 Gallery / Eighteen:
V1 Gallery blev grundlagt i 2002 og repræsenterer et bredt udvalg af nye og etablerede nationale såvel som internationale kunstnere med ca. 15 udstillinger årligt. I august 2016 åbnede vores søstergalleri Eighteen.

Send en kort ansøgning + cv med lidt om dig selv og dine kompetencer til amanda@v1gallery.com
Hvis du har yderligere spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at skrive en mail til amanda@v1gallery.com eller ringe på +45 33310321

Samtaler forventes at blive afholdt i uge 34.